Zombilere Karşı Köyü Koruma

Zombilere Karşı Köyü Koruma Bu oyunumuzda zombiler tarafından saldırıya uğrayan bir köyü korumakla görevlendiriliyorsunuz. Köye saldıran zombiler ile mücadele edecek olan köy halkının yanında olup onlara savaş taktikleri ve stratejileri vererek hayatlarını kurtarmalarını sağlamaya çalışın. Oyunumuzda ilk bölgeden başlayarak tüm zombilerin kökünü kurutmanız gerekiyor. Bunun için farenizle yol üzerindeki boş alanlara taktik ve stratejinizi kullanarak askerlerinizi uygun alanlara yerleştirmelisiniz. Zombilerin geçeceği alanlara savunma kaleleri inşa edebilir ve askerlerinizi oradan komuta ederek zombilere karşı savaştırabilirsiniz. Gerekli alanlara kalelerinizi inşa ederek askerlerinizi uygun alanlara yerleştirdikten sonra ekranın sağ alt köşesinde bulunan START BATTLE tuşuna tıklayarak zombileri harekete geçirerek savaşı başlatabilirsiniz. İlerleyen bölümlerde askerlerinizi geliştirerek zombilere karşı daha güçlü olabilirsiniz. Köyü korumaya devam edin ve bütün bütün zombileri öldürmeye çalışın. Oyunumuzun yüklenmesinin ardından PLAY ve SKIP tuşlarına tıklayın. Daha sonra aktif olan ilk bölüme tıklayarak hemen oyunumuzu oynamaya başlayabilirsiniz.

8.92 / 10 (63 kişinin oyu)

OYUNA BAŞLA

Yorumlar (3)

Resim yok
osman beykoz 1 yıl önce
güzel ama ilk level çok koplay
Resim yok
berhan karadağ 1 yıl önce
güzel oyun ben sevdim
Resim yok
hamza yılmaz 1 yıl önce
oyun cok kotü